!!!POZOR!!!

9. prosince 2009 v 18:48 | ASSASSIN |  RECENZE
Mám poměrně smutnou správu, Končím (Ale to nic nemění na tom že jsem hráč tělem i duší, moje přísloví-1-Hrát není umění, vyhrát je umění.2-nejsem závislák pouze mě to strašně baví.3-kdo mě porazí v cod:MW2 tak tomu dám stovku. :))) .Webu se deně věnuji dvě hodiny, a co z toho mám??Jen číslo 25 v návštěvnosti, je mi 13 let, a prostě dvě hodiny deně je moc, já jsem toho typu že bud tu práci dělej pořádně nebo vůbec.Pokud budete něco potřebovat, cokoliv, tak se ozvěte na petroland-roland@seznam.cz ,ale nebojte, pokud bude web obnoven tak vám dám vědět ale to nebude dřív než za dva roky, a když už ten web bude, tak bude profesionální, tento web byl pokus, ted na mě zapomenete...ale já se za pár let objevím a budu už v jiné formě mnohem lepší, tím se s váma loučí Roland L. alias-ASSASSIN, Šéfredaktor amatérského blogu.

WARNING-Pokud někdy udělám svůj nový web tak ten už bude na úplně jiné úrovni.

ASSASSIN
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kubulus Kubulus | 9. prosince 2009 v 19:11 | Reagovat

Přeju ti hodně budoucích úspěchů. Za pokus to stálo. Nicméně máš toho ještě mnoho před sebou, tak to třeba jednou zvládneš podle svých představ. ;-)

2 CK CK | Web | 9. prosince 2009 v 20:14 | Reagovat

Zdar, já si myslím, že člověk musí vydržet. Na můj blog taky nechodí moc lidí, ale nic si z toho nedělám. Pokud svou práci odvádíš dobře, lidi si už cestu najdou. Já rozhodně svůj blog neopustím. Naopak, právě jsem začal a jdu do toho na plno. Měj se a nezpomeň. Hry nejsou zábava, hry jsou životní styl!

3 leebigh leebigh | 9. prosince 2009 v 21:26 | Reagovat

Škoda, během těch pár dnů co byl blog v chodu, šla jeho úroveň rapidně nahoru. Ještě zvaž to ukončení, podle mne je lepší napsat jeden článek týdně než házet flintu do žita. Netřeba psát o každé hře, napiš jenom o těch, co Tě chytly za srdce. A co se týče počtu návštěv - pokud jsi to neudělal, tak rozšiř odkazy na více serverů, pokud jsi dělal publicitu pouze na EG, tak ten zrovna tu nejvyšší návštěvnost myslím nemá. :-)

4 Marcel od Zvonu Marcel od Zvonu | E-mail | 10. prosince 2009 v 0:33 | Reagovat

Ahoj Assassine, je to Tvoje rozhodnutí, že...Držím Ti Palec ve všem Tvém snažení, a jsem rád, že jsi to zatím vyřešil, vždy Ti na požádání přijdu na Pomoc...přijdou lepší časy a nech to uzrát...Marcel od Zvonu, Pod Modrou Oblohou. Srečen Put, po Bálkánsku,...Šťastnou cestu a především bezpečný návrat na Herní scénu Ti v Budocnu přeji. A pohodové Vánoce i šťastné
vykročení do Nového Roku 2010.

5 PlayerRiada PlayerRiada | 10. prosince 2009 v 8:42 | Reagovat

Ahoj. Chápu, že nestíháš, ale nevzdávej to tak rychle. Vždyť 25 není tak málo za tak krátkou dobu. Taky neděláš blog na Hanu Montanu, ale na hry a lidí co se o hry zajímají víc prostě nejsou davy. Stačí když napíšeš jednou za měsíc o něčem co tě opravdu zaujalo a dáš tak tip ostatním. Zůstaneš tak pořád v povědomí a bude se ti později snáze začínat, protože budeš mít už pár věrných čtenářů.
Jinak Ti přeji vše dobré do Nového roku.
  :-)  :-)

6 Penguin Shepard Penguin Shepard | 10. prosince 2009 v 12:49 | Reagovat

Konečně...

7 Assassin Assassin | 10. prosince 2009 v 15:29 | Reagovat

Pardon ale já vám nedám nic víc neř weby-tiscali games,bonusweb,eurogamer,doupě,gametrairels,ign,gamerankings.....ale jednou za měsíc se sem koukněte, možná tu něco přibyde ale dva články deně to už nebudou..

8 PlayerRiada PlayerRiada | 11. prosince 2009 v 9:27 | Reagovat

Takže počítám s tvou recenzí na Bayonettu, Dark Void a Alliens vs. Predator. S tim, že se recenze dají najít i jinde máš pravdu, ale když mám za hru zaplatit tak si těch recenzí přečtu raději víc. U tebe je taky jistota nezávislosti.

9 Assassin Assassin | 11. prosince 2009 v 15:22 | Reagovat

Můžeš počítat i s dead space 2 a just cause 2 ale aliens vs. predator-to jeste nevim, vypada to dobře ale podle mě to bude sklamání.

10 Penguin Shepard Penguin Shepard | 11. prosince 2009 v 22:28 | Reagovat

^^ Ano, nezaujatost je zde samozřejmostí...

11 Zmrde Zmrde | 12. prosince 2009 v 9:04 | Reagovat

Hráč tělem i duší, ale zloděj, krást takhle hry, jako je stahování torrentů, ke kterému si se dobrovolně přiznal, je něco co by dělal hráč tělem i duší? Trochu si to urovnej v hlavě, píšeš tu jak malej 11letej parchant a ještě ke všemu psát takový chybi jako slovo videama, místo videy, tohle sahá pod kritickou úroveň únosnosti. Kdybych nebyl takovej jakej jsem, tak už ti doma klepou Police-mani.

12 Assassin Assassin | 12. prosince 2009 v 10:36 | Reagovat

NESTAHUJU HRY!!!!Všechny hry mám na ps3 originál!U mě doma bys nenašel ani jednu vypálenou gamesu, i na počítač mám originál, pouze jsem se přiznal, že můj kamarád stahuje hry, a já mám od něj jen cod 2, který už nemám, takže všech mích 70 her jsou ORIGINÁL!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama