Prosinec 2009

PARDON

23. prosince 2009 v 19:54 | ASSASSIN
Omlouvám se že za poslední tři týdny na blogu nic nepřibylo
Mám ted hodně práce a hraní, ale můžete se určitě těšit na recenze-NFS:Shift, The Saboteur, Dark void, Bayonetta, Dantes inferno, Just cause 2 a mnoho mnoho dalších, také se můžete těšit na pár videí...

Ale nejhlavnější důvod proč není blog už tak aktivní je brutální snížení návštěvnosti z 60 lidí za den na 10..., jak říkám, pokud by byla návštěvnost 100 lidí deně tak by tu bylo klidně i 5 článků deně...

A

INFO

13. prosince 2009 v 22:06 | ASSASSIN |  MINI-RECENZE
Recenze na Uncharted 2 je upravená a opravená, naleznete ji v archívu....

Nahrávka dema-DANTES INFERNO

12. prosince 2009 v 10:52 | ASSASSIN


Dantes inferno je zatím nejlepší sekačka co jsem kdy hrál, uvidíme kdo vyhraje,

God of war 3 či Dantes inferno.

BLOG POKRAČUJE!!!

11. prosince 2009 v 22:00 | ASSASSIN
Ano, čtete správně blog pokračuje ale hmotnost článků se zmenší na 10 měsíčně a už né 40.A také bych ocenil spolupráci pošlete mi recenzi na petroland-roland@seznam.cz a já ji s potěšením vystavím.Nápad s videama zůstává a taky malá poznámka-Čím víc komentářů k textu bude, tím víc bude článků měsíčně.
Roland L. ASSASSIN

!!!POZOR!!!

9. prosince 2009 v 18:48 | ASSASSIN |  RECENZE
Mám poměrně smutnou správu, Končím (Ale to nic nemění na tom že jsem hráč tělem i duší, moje přísloví-1-Hrát není umění, vyhrát je umění.2-nejsem závislák pouze mě to strašně baví.3-kdo mě porazí v cod:MW2 tak tomu dám stovku. :))) .Webu se deně věnuji dvě hodiny, a co z toho mám??Jen číslo 25 v návštěvnosti, je mi 13 let, a prostě dvě hodiny deně je moc, já jsem toho typu že bud tu práci dělej pořádně nebo vůbec.Pokud budete něco potřebovat, cokoliv, tak se ozvěte na petroland-roland@seznam.cz ,ale nebojte, pokud bude web obnoven tak vám dám vědět ale to nebude dřív než za dva roky, a když už ten web bude, tak bude profesionální, tento web byl pokus, ted na mě zapomenete...ale já se za pár let objevím a budu už v jiné formě mnohem lepší, tím se s váma loučí Roland L. alias-ASSASSIN, Šéfredaktor amatérského blogu.

WARNING-Pokud někdy udělám svůj nový web tak ten už bude na úplně jiné úrovni.

ASSASSIN

Recenze-FAR CRY 2 (PC)

8. prosince 2009 v 13:13 | Radim |  RECENZE
První Far Cry vyšlo v roce 2004 a byla to velmi povedená FPS akce z tropického ostrova. Na tu dobu měla hra vynikající grafiku a detailní stromy, vozidla, vodu atd....... První díl vyráběl Crytek. Druhý díl si vzal na starost Ubisoft.
Děj se odehrává v Africe. Vy si ze začátku můžete vybrat ze 12ti postav, které se od sebe kromě vzhledu nějak neliší...... Zezačátku vás nadchne výborná grafika, krásně nasvícená, detailní....... hra je ale velmi náročná na HW. Příběh...... no nevim ani že tam nějaký byl prostě musíte zabít překupníka zbraní..... a to je vlastně vše. Teď se dostáváme k hratelnosti. Ta je hodně realistická např. když vás zasáhnou nepřátelé tak si kombinačkami musíte vyndat kulky z rukou. Nebo když se vám požkodí auto, můžete ho šroubem opravit. Umělá inteligence nepřátel by potřebovala sem tam vylepšit, ale rozhodně neni zase tolik zlá. Po celé Africe jsou rozmístěny diamanty které najdete pomocí GPS. Když je nějaký diamant v okolí kde zrovna jste, začne blikat zelené světlo u GPSky. A když se k diamantu dostáváte blíž, začne blikat rychlejš. Diamanty potřebujete hlavně k nákupu nových zbraní, ale líp se daj sehnat plněním úkolů kdy dostanete asi 8 diamantů za splňenou misi. Teď se dostáváme k misím. Ty jsou lineární je to jedna a ta samá mise dokola. To by nevadilo kdybyste teda nemuseli kvůli tomu že máte někde zničit náklaďák ject přes půlku mapy a pak zase další dálku no a potom než by zaznělo ''mision completed'' by vás někdo najednou odbouch a vy byste zlostí rozmlátili klávesnici, či monitor. Hra umí být někdy silně frustrující, čemuž se tedy nedá vyhnout. Jak už jsem zmínil, hra má velmi propracovanou grafiku. Tráva je i zblízka hodně detailní, stejně tak jako oheň, výbuchy, stromy, modely zbraní a aut...... Docela škoda že tu nemůžete ničit domy jako v Crysis. Stromům sice můžete ustřelit větve, ale nemůžete je celý pokácet. Můžete ale zapálit trávu, která pak bude ohořelá a plameny půjdou dál, dostanou se na keře a na stromy...... tohle v Crysis není. Délka hry je díky zdlouhavým misím taky dost solidní. Když třeba nechcete jezdit nebo běhat přes celou mapu kvůli tomu abyste zničili jeden cíl, můžete použít autobusy. Přes tohle všechno ale začne za chvíli SinglePlayer nudit. Naštěstí je tu MultiPlayer který vydrží na hodně dlouhou dobu. Far Cry 2 neni žádnou hrou roku, ale rozhodně na nějakou chvíli zabaví. K dispozici i pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

POZN. od ASSASSINA-Ano hra byla hodně problémová, ale v tu dobu nic lepšího na hraní nebylo, překrásná atmosféra a grafika a multiplayer s možností vytvoření své mapy, to jsou důvody proč za sebe dávám 8.1/10 pro PC.

+ Grafika
+ Hratelnost
+ Realičnost
+ Délka hry
+ MultiPlayer

- Po čase nudný SinglePlayer
- Vysoké HW nároky
- Lineární mise

7/10

70 Nejlepších (A nejhorších) her za poslední tři roky

7. prosince 2009 v 15:51 | ASSASSIN |  MINI-RECENZE

TY NEJLEPŠÍ NA PS3:

GOD OF WAR:COLLECTION-9.0
THE SABOTEUR-?
LITTLEBIGPLANET-9.8
CALL OF DUTY 4-9.7
CALL OF DUTY 5-9.0
CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2-9.8
FALLOUT 3-9.6
UNCHARTED-9.3
UNCHARTED 2-9.8
MIRRORS EDGE-9.3
OBLIVION:GOTY-9.4
ASSASSINS CREED-9.4
ASSASSINS CREED 2-9.8
SAINTS ROW 2-9.4
GTA 4-8.9
BATTLEFIELD:BAD COMPANY-9.5
KILLZONE 2-9.2
ARMY OF TWO-9.5
RESISTANCE-8.1
RESISTANCE 2-8.4
FAR CRY 2-9.6
SOULCALIBUR IV-9.2
ORANGE BOX-9.3
RATCHET A CLANK:TOOLS OF DESTRUCTION-8.8
RATCHET A CLANK:QUEST FOR BOOTY-8.8
RATCHET A CLANK:CRACK IN TIME-9.3
SIMPSONS-8.7
STAR WARS:THE FORCE UNLEASHED-9.1
MOTORSTORM-8.0
METAL GEAR SOLID 4-9.0
DEVIL MAY CRY 4-9.8
BIOSHOCK-9.1
BURNOUT PARADISE-8 (9 OD RADIMA)
INFAMOUS-9.8
RED FACTION:GUERILLA-9.6
WOLVERINE-8.6
PROTOTYPE-9.3
GHOSTBUSTERS-8.1
CALL OF JUAREZ 2-9.2
BATMAN:AA-9.8
WANTED-8.4
GT5:PROLOGUE-9.0
BIONIC COMANDO-8.9
BRUTAL LEGEND-8.0
DEAD SPACE-9.0
BORDERLANDS-9.8

TY DOBRÉ NA PS3:

PRINCE OF PERSIA-6.8
HEAVENLY SWORD-7.8
TRANSFORMERS-7.0
SPIDER-MAN 3-7.1
SINGSTAR-7.0
UNREAL TOURNAMENT 3-7.0
SMACKDOWN 09-7.1
MERCENARIES 2-6.9
PAIN-7.0

TY HORŠÍ NA PS3:

TUROK-5.8
STREET FIGHTER 4-6.0
BEIJING-5.2
EYEPET-6.4
OPERATION FLASHPOINT 2-4.0

OSTATNÍ:

GOD OF WAR PSP-9.7
PATAPON 2 PSP-9.8
LITTLEBIGPLANET PSP-9.8
SPORE PC-8.9
CRYSIS PC-9.3
DRAGON AGE PC-9.4

DĚKUJI ZA PŘEČTENÍ.JEŠTĚ CHCI ŘÍCT ŽE VŠECHNY TYTO HRY JSEM DOHRÁL A VERDIKT NEBUDU MĚNIT ANI POKUD BY SE VÁM ZDÁL VYSOKÝ ČI MALÝ.TAKÉ MŮŽE NASTAT ŽE NEBUDETE SOUHLASIT S ZAŘAZENÍM NĚJAKÉ HRY DO TOP, ALE TOHLE JE POUZE MŮJ NÁZOR.TOHLE JSOU ZHRUBA VŠECHNY HRY KTERÉ JSEM DOHRÁL ZA POSLEDNÍ TŘI ROKY(NEPOČÍTÁM DALŠÍ DESÍTKY NA PC A PSP) TAKŽE JESTLI CHCETE PORADIT A NEBO NA NĚJAKOU Z TĚHLE HER NAPSAT RECENZI, TAK PIŠTE DO KOMENTÁŘŮ.ASSASSIN

Bayonetta úkázky

6. prosince 2009 v 19:40 | ASSASSIN


BAYONETTA JE SLIBNÁ HRA OD TVŮRCŮ DEVIL MAY CRY 4


Recenze-BORDERLANDS

6. prosince 2009 v 11:05 | ASSASSIN |  RECENZE
Na hře Borderlands pracuje gearbox-Velice dobrá firma, Borderlands má být výsledek kvalitního smíchání FPS a RPG, což se Gearboxům podařilo, sice je porovnání-FPS-70%, RPG-30%, ale to vůbec nevadí, protože střílet všelijáké netvory a za to získávat XP je neskutečná zábava!
ZAČÍNAMÉ
Zezačátku jsi vyberete jednu ze tří postav-Snipera,Mága,Tvrdáka či Neutrálního vojáka, každý z nich má jednu speciální schopnost, Voják může vyprodukovat samostatný kulomet, Tvrdák může být nachvilku nesmrtelný atd.Já jsem si vybral Vojáka, je to za něj fajn, ale rozhodně nejvíce doporučuji Lilith-mága, umí se zneviditelnim a pak udělat tlakovou bombu a její schopnost se regeneruje po dvaceti sekundách, u vojáka to trvá 90 sekund!První dojem na hru není opravdu nijak skvělý, jste v jednom městečku a máte jednu bouchačku a pár penízků, a úkol vám zadává jedniný člověk, takže první dojem-6/10 ale najednou se všechno otevírá, Zbraní máte stovky,penízů tísíce, NPC desítky a lokace jse rozléhaj až na obrovskou mapu!Prozatím máme 7/10.
FPS
I když je hra smícháním dvou prvků tak je to přecijenom FPS, a sakra dobře udělaná!Ovládá se to nádherně, grafika je skvělá a cell-shadovaná, sprint příjemně urychluje hru, auta vás rychle přesunou, později se i objeví možnost teleportace, bugů je tu velice málo, zbraní jak kapek při dešti, všude číhá protivník a XPéčka...Borderlands je opravdu parádní hra v pojetí FPS takže máme 8/10 ale ještě tu jsou RPG prvky
RPG
Ano je ho tady sice jen 30% ale je to všechno výborně udělané, Za každou misi, za každého mrtvého nepřítele atd. získáte určitý počet peněz a XP, které slouží k zvyšování levelu, a následně ke SKILLOVÁNÍ, nějáká zbran se tu může nést v rukou až na levelu 20 a vy máte 18, tak šup s tím do malého batohu a jdem se levelovat.Princip životů je tu na lékarničky ale máte také štít který se vám automaticky dobíjí, dá jse samozřejmě vylepšovat.Jedním z hlavních lákadel na BORDERLANDS byl generátor zbraní, díky němuž jste po tomto světě mohli najít tisíce druhů zbraní, ale BORDERLANDS je tak dobrá hra, že bych si jí s potěšením koupil i bez toho generátoru.Ten funguje tak že když přijdete ke krabici s lvl-26 a na kontě bude mít 100000 a zabitých nepřátel 500, tak v té krabicy budou jiné zbraně a věci než třeba při-lvl.25, peněz-200 a zabitých nepřátel-496.
KONČÍME
Borderlands je opravdu boží hra, s strašně málo chybama, snad jediná chyba je že se to občas trhne pod 20 snímků za vteřinu.Už ted máte chut vyrazit do obchodu?Ale já jsem vám ještě neřek že celá hra se dá projít ve čtyřech hráčích online a nebo ve dvou splitscreen,bohužel když hrajete sám tak žádného uměle řízeného partáka nemáte.
VERDIKT
Borderlands se nedá než dopručit, je to neuvěřitelně návyková záležitost, ale pokud chcete něco jako Fallout 3 kde to bylo přesně naopak (30%-FPS, 70%-RPG) tak tady asi nehledejte, ještě se musím zmínit že F3 jsem hrál s miloval jsem ho a v průběhu BORDERLANDS si na něj alespon stokrát vzpomenete, takže pokud vás bavil F3, tak tohle by mělo taky.(Vím že je hodnocení opravdu velké ale tahle hra si to zaslouží!!)
DOBA HRANÍ-13H
+GRAFIKA
+FPSRPG SYSTÉM
+NÁVYKOVOST
+POČET ZBRANÍ
+OBROSKÝ OTEVŘENÝ SVĚT
+DOBA HRANÍ
+VEDELJŠÍ MISE
+COOP
+MINIMUM BUGŮ
+PŘIMĚŘENĚ VELKÁ NÁLOŽ RPG
--OBČAS SE TRHÁ NA 20HZ
--ZROVNA NÉ NEJLEPŠÍ AL
--NĚKTERÉ ZBRANĚ JSOU SI HROZNĚ PODOBNÉ
VEDIKT-9,7

OPRAVA

5. prosince 2009 v 20:01 | ASSASSIN |  MINI-RECENZE
Recenze na Operaci flashpoint 2 a Dragon Age upravená!Recenze jsem mírně upravil a také jsem odstranil alepson 100 pravopisných chyb-NAJDETE V ARCHIVU-LISTOPAD

Recenze-Call of Duty:Modern Warfare 2

5. prosince 2009 v 11:49 | ASSASSIN |  RECENZE
Opět začnu s tím,že asi každý znáte Call of Duty 4.Byl to trhák a zároven nejlepší FPS, ted je tu MODERN WARFARE 2 a chce být ještě lepší než jednička, jednička byla úspěšná hlavně kvůli multiplayeru a také skvělému singlu.Ale vy asi chcete slyšet spíš o MW2?Tak jdem na to.
PŘÍBĚH
Hrajete zde za dva hlavní hrdiny, Britského vojáka a agenta Roache, v případě Roache je váš Kapitán-Captain.MCtavish, za toho jste hráli v prvním díle!Více mě bavily mise s Roachem, protože byly víc o příběhu a taktice, mise za Brity byly jen o střílení.Asi největším šokem je Captain.Price který byl v druhém díle,pak ve čtvrtém tam právě zemře ale v šestém nálezáte Price ve vězení a po jeho vysvobození se k vám přidá, příběh má hodně zvratů ke konci hry ale to už nebudu prozrazovat
KAMPAN A SPECIÁLNÍ MISE
Jak už jsem říkal, v kampani hrajete za dva hlavní hrdiny, ale to hlavní na kampani jsou právě efekty a velkolepost.Efekty jsou takřka dokonalé,když se něco hroutí tak je to velice realistické, a tou velkolepostí myslím to, že se s každým celkem sžijete a když zemře tak vás to malinko rozhodí, ale ted mínus, kampan dáte na nejlehčí obtížnost za 4 hodiny a na nejtěžší za 7, takže je opravdu krátká, a proto tu jsou Spec ops mise.Spec ops mise jse dají procházet ve dvou online, nebo ve splitscreenu a nemají s příběhem nic společného,hlavním úkolem je třeba zabít 30 nepřátel za určený časový limit, a když je zabijete dřív tak za misi dostanete více hvězdiček sloužících k otevření nových spec ops misí.Kampan je kromě délky skoro bezchybná, ale přesto jsem narazil na pár Bugů, ale jen jeden mě naštval,když jsem se po velké bitvě "zasekl" a musel jí restartnout.
MULTIPLAYER
A právě multiplayer je nejhlavnějším tahákem hry, a právě v tomhle díle můžete hrát multák právě ve split-screenu, je to neuvěřitelná zábava, ale bohužel Cod 6 je stavěn na online takže ve splitu je celkem chyb, ta nejhorší chyba je, že majitelům 60gb verze ps3 jse budou automaticky porouchávat data ale jenom ve splitu.Online multak obsahuje něco kolem 12 map, a ani jedna z těchto map se mi nezdá nudná!Na jedné mapě může hrát až 18 hráčů, a hlavní nápln je si odemykat nové schopnosti perky a zbraně za určité úkoly, např. dej s tímto kvérem 100 headshotů.
VERDIKT
Tak a ted přichází ta největší chvála,Cod 6 je nejlepší FPS a má také nejlepší multiplayer a tak nemůžu nic jen doporučit!
+Fajn příběh
+Zbraně
+Multiplayer
+Splitscreen
+Atmosféra
+Tempo
+Price
--Délka singlu
--Chyby v split-screenu
VERDIKT-9,5

HCBR

5. prosince 2009 v 11:13 | ASSASSIN |  RECENZE
Do týdne můžete čekat opravné recenze na CALL OF DUTY:MODERN WARFARE 2,UNCHARTED 2,BORDERLANDS A DOJMY ZE SABOTEURA.

!!!!!!!!!!ULTRA-MINI-RECENZE NA 80 NEJLEPŠÍCH HER POSLEDNÍCH TŘÍ LET!!!!!!!!

4. prosince 2009 v 19:05 | ASSASSIN |  MINI-RECENZE
Do měsíce očekávejte kompletní seznam(a hodnocení) všech dobrých titulů za poslední tři roky!!!!!!!!něco kolem 80 her!!!!

MINI-Recenze:GOD OF WAR:COLLECTION

4. prosince 2009 v 13:42 | ASSASSIN |  MINI-RECENZE
Série god of war byla na ps2 velice úspěšná(byly jen dva díly,třetí se již vyvíjí pro ps3) a tak se sérii reinkarnovat a "strčit" oba díly do blu-ray disku.Hlavní novinkou je to,že obě hry jsou převedeny do hd 720p rozlišení a aby toho nebylo málo tak je tam i anti-aliasing(pardon,nevím jak se to píše) a také převedeno do 60 snímků za vteřinu(na ps2 kolem třiceti),takže je všechno to sekání nádherně plynulé ale autoři se bohužel vykašlali na animace a ty jsou úplně stejné jak na ps2(když jsem se díval na animace gow 1 tak byly příšerné((ale pořád lepší než OF2 :))))
KRATOS
Pokud máte oba dva díly na ps2 dohrané tak to rozhodně nekupujte(není tam ani demo gow 3),pokud jste dohráli jeden z těchto dílů tak to stojí za vyzkoušení a pokud jste nehráli ani jeden díl tak jasná koupě!Bohužel jsem dohrál jen dvojku,na jedničku jsem se nemohl moc koukat a taky mě moc nebavila,každopádně příběh je o bohu války Kratovi,který se snaží zabít Zeuse(jeho otec),dál příběh rozepisovat nebudu,protože si myslím že většina lidí už ho zná.
VERDIKT
Můj názor je jasný,když už vývojáři chtěli vydat oba díly na ps3 tak měli překopat celou grafiku do podoby gow 3,pravdu jim jde jen o zisk,gow collection měli hotoví za tři dny,protože s ním vlastně vůbec nic nedělali,jen přehodily do nového rozlišení atd. ale pro ty co nehráli ani jeden díl,to je koupě jasná!
+60hz takže všechno je dokonale plynulé
+Anti-aliasing
+Rozlišení 720p
+Oba díly na jednom disku
+Perfektní druhý díl
--A taky starý slabší díl
VERDIKT-GOW-8.1,GOW 2-9.4,CELKOVĚ-9.0

HCBR(Hry co budu recenzovat)

4. prosince 2009 v 10:58 | ASSASSIN |  RECENZE
Do měsíce(Může to být klidně za týden) se dočkáte recenze na The Saboteur

Recenze-Ratchet a Clank:A Crack in time

2. prosince 2009 v 11:31 | ASSASSIN |  RECENZE
Asi každý znáte sérii Ratcheta a Clanka,je námá tím že se o ní říká-nejlepší plošinovka všech dob,první Ratchet a Clank byl na ps2 a sklydil nemalý úspěch,druhý a třetí Ratchet také,pak přišel Gladiator,velice zábávný kousek ale opravdu zaměřený na jen na boj a někdy hopsání,dále byl size matters na psp,který se taky povedl ale jeho ps2 port už tak úspěšný nebyl,dále přichází tools of destruction,který byl sice nejlepší ze všech dílů ale od nové generace jsem čekal víc a poslední byl quest for booty,velice krátký ale poměr-cena/výkon byl perfektní a ted příchází Ratchet a Clank:A crack in time
ZÁKLADNÍ VYLEPŠENÍ
Vím že se to zdá divné ale grafika byla velice zlepšena takřka k dokonalosti(ale přesto nehodlám srovnávat s uncharted 2),nikde to nepsali ale v minulých dílech,se mi zdálo že nějaké lokace jsou prázdné ale tady ani náhodou!Na každém rohu číhá nová věc zbran,ukázka či se dozvíte něco velmi zajímavého,hratelnost zůstává stejná(aby ne!)a všechno co bylo v minulých dílech skvělé,zde bylo ještě vylepšeno,jediné co chybý tomuhle dílu jsou hopsací sekvence které byly nahrazeny "létajícími"sekvencemi s tryskovýmy boty
RATCHET
Jak asi víte Ratchet a Clank byly rozděleni tzv.zoníky a Ratchet hledá Clanka a naopak.Ratchetovi sekvence mě bavily víc než Clankovi,spousta sřilení,pěnez,ukázek,brnení,bossáků(nechybí ani aréna) a spoustu,spoustu dalšího,ale bohužel s ratchetem kromě létání a střílení opravdu nic jiného neděláte(až na pár hádanek)ale to neni žádné mínus protože tu je Clank
CLANK
S Clankem hrajete sice jen pět misí ale dlouhých a zábavných!A právě tady přichází jeden s nových perfektních prvků-HRÁTKY S ČASEM,Zaprvé-můžete házet časovou bombu která všechny blízko v okolí zpomalí a zadruhé-velice zajímavé hádanky např.jsou 3 čudlíky a na každý když stoupnete tak nahrajete video Clanka,takže první Clank půjde na první čudlík který odemkne jenu polovinu dveří,druhý Clank zmáčkne čudlík čímž otevře dveře k dalšímu čudlíku a tam půjde třetí Clank půjde na ten čudlík co otevřel druhý Clank a dveře jsou otevřené,ted už jen stačí hrát za druhého Clanka a nejprv otevřít čudlík aby třetí Clank na něj mohl,pak pustit čudlík a nechat druhého Clanka zavřeného ale na čudlíku a třetí může projít(omlouvám se pokud je to pro někoho nesrozumitelné)
VERDIKT
Podle mě udělal nový Ratchet asi největší pokrok(druhý díl a třetí byly stejné,tools a quest byly stejné ale tohle je pokrok-ZARUČUJU!(omlouvám se že jsem vynechal vesmírný sekvence a vedlejší úkoly,protože my přijde zbytečné o nich psát)
DOBA HRANÍ-6h30m
+Nové prvky
+Viditelný pokrok
+Neskutečná grafika
+Obří návykovost
+Počet zbraní a jejich upgradů
+Hrátky s časem
+Fajn příběh
--Celkem krátké
VERDIKT-9.3-9

Váš názor 2

1. prosince 2009 v 18:55 | ASSASSIN
A ted jsem napište top 3 největších zklamání za posledních 13 měsíců!podle mě
1-Operation flashpoint 2
2-Prince of persia
3-street fighter 4

Recenze-BURNOUT PARADISE

1. prosince 2009 v 14:45 | Radim |  RECENZE
Burnout je série kterou zná snad každý. Poprvé se objevila v roce 2001 na platformu Ps2, GameCube a Xbox. Dnes se to může zdát jako podprůměrná hra ale v té době to byla pecka. Potom přišla o něco lepší dvojka s podtitulem Point of Impact na Ps2, potom už výborná trojka s podtitulem Takedown na Ps2 a Xbox, dokonalá čtyřka s podtitulem Revenge na Xbox 360, Xbox a Ps2, hodně slabá pětka s podtitulem Dominator na Ps2 a PsP a konečně šeštka s podtitulem Paradise. Hra se odehrává ve smyšleném městě Paradise a na výběr máte celkem 75 vozidel (+ 4 motorky dostupné jen v Ultimate Boxu) které postupně odemykáte. Zezačátku se vám možná může hra zdát příliš snadná, ale postupně se obtížnost zvyšuje. Nová auta odemykáte postupným vyhráváním závodů a některé dostáváte za získání nového řidičáku. Hra má výborný Online Multiplayer ale i Singleplayer. Soundtrack je hodně dobrý a většinou byli použity tracky z původních burnoutů. Grafika je výborná a o zpracování bouraček ani nemluvně........ Takže to shrnu tak, že Burnout Paradise je výborná arkáda kterou by si měl zahrát snad každý.

9/10
+ Grafika
+ Soundtrack
+ Hratelnost
+ Délka hry

- Vyšší obtížnost