Listopad 2009

Hledám mladého hardcore recenzenta

30. listopadu 2009 v 21:16 | ASSASSIN
Vítejte!!kdo by chtěl psát recenze či něco hrách na ps3(pc),tak může na můj blog,trochu si ho ověřím a pak mu dám heslo k blogu,mám velké plány!!poznámka:Příjímám jen hardcore hráče kteří dají skoro každou hru na hard a v cod 6 jsou často první!!vlastně stačí aby uměl psát recenze a měl na kontě pár desítek dohraných her

Váš názor

30. listopadu 2009 v 16:54 | ASSASSIN
Velice by mě zajímal váš názor na top 5 nejlepších her roku(přidejte ho do-přidat komentář)podle mě to je
1-Uncharted 2
2-Modern warfare 2
3-Assassins creed 2
4-Batman:AA
5-Borderlands

hry co budu recenzovat

27. listopadu 2009 v 20:32 | ASSASSIN |  RECENZE
máte moje slovo že někdy napíšu recenzi na god of war colection a ratchet a clank:crack in time ale zatím nevím kdy je dohraji

Assassins creed 2:recenze

27. listopadu 2009 v 20:23 | ASSASSIN |  RECENZE
ASSASSINS CREED 2
Začneme tím že si připomeneme ass 1,byl to hit ale vsichni si stezovali na stereotypnost,skoro každý úkol byl někoho okrást nebo zabít,bossů bylo celkem 7 a jeden z hlavních triumfů bylo "lezení",počemkoliv jste mohli vylézt jedním čudlíkem a přitom to mělo efekt.A ted ass 2,stereotypnost zmizela,lezení zůstalo a bylo vylepšeno,celkem bossů 14,skvělé vedlejší ůkoly a parádní spracování benátek,florencie,tuskántska čí kusu říma,to je charakteristika ass 2
PŘÍBĚH
Zezačátku hrajete za prostého syna bankéře(jestě předtím za desmonda),a vlastně první hodinu jste obyčejnej týpek s trochu rozvinutým schopnostem lezení,následně vašeho otce zabíjí a vy se dozvídáte že váš otec byl vlatsně assassin a přebíráte jeho hadry a po čase i schopnosti a zbraně,a honba začíná!hlavním úkolem je zjistit kdo si objednal otcovu smrt,příběh je zde velmi zajímavý ale dál ho nebudu prozrazovat
ZBRANĚ A SCHOPNOSTI
Také velkým vylepšením jsou zbraně a loot,což znamená že můžete každěho mrtvého(i žívého-krádeží)obrat,většinou o prachy ale taky může mít usebe lékarničku či náboje,zbraně se zde dají kupovat a i brát po mrtvých vojácích!je zde od meče,kudly,házecí nožíky až po dýmovici a pisoli
ALTAIR
Altair je zde z jedných nejhlavnějších postav,i když už je mrtvý,zaprvé-musíte zjistit kam ukryl altair svaté "jabko" které jste získali v ass 1 na konci hry a právě v ass 2 je ůkol najít další díl,který následně spojíte s jabkem a....zadruhé-mezi vedlejší mise patří tzv.altairovy mise,na konci každé téhle mise najdete "klíč"-je jich celkem 6 a když je všechny získáte odemkne se altairův oblek a jeho nezničitelné brnění(ostatní brnění musíte opravovat).Zatřetí-desmondovi se bude zdát sen kde hrajete za altaira...to jsou tři důvody proč altair je zde důležitou osobou
VERDIKT
Ass 2 je mnohem,mnohem lepší než ass 1,co v ass 1 chybělo bylo zde přídáno a naopak,dokonce si troufám říct že s batman:AA je to NEJLEPŠÍ AKČNÍ ADVENTURA!!
grafika-8
příběh-9+
hratelnost-9+
zvuk-8+
zábavnost-10
atmosféra-9+
lezení-10
komba-10
DOHRÁL JSEM-14 h
verdikt-9.5-10

opoždění

26. listopadu 2009 v 22:58 | ASSASSIN |  RECENZE
jeste vyčkejte max 5 dnů na recenzi assassins creed 2-již hraju 13 hodin a jeste my zbyvají 3 sekvence to uz bych v ass 1 mel davno hotovou hru a nasbírané všechny vlaječky :)

recenze-ASSASSINS CREED 2

18. listopadu 2009 v 17:33 | ASSASSIN |  RECENZE
do 10 dnů zde bude nová recenze na assassins creed 2 s obrazkama a odstavcema!!

MINI-Recenze-DRAGON AGE:PRAMENY

15. listopadu 2009 v 21:52 | ASSASSIN |  MINI-RECENZE
Vychází hra od Bioware a každý si myslí že bude boží(myslím si to i já), na začátku si vyberete postavu a podle toho se pak odvíjí takový rozsáhlý dvouhodinový tutoriál, člověk, trpaslik či elf(já jsem si vybral člověka-šlechtice), v tutoriálu nemáte moc na výběr, ale zase víte přesně co máte dělat,když tutorial dokončíte tak se vám otevře velký svět a 4 zakladní questy(každý trvá asi 3+ hodin), hra by se dala definovat jako rpg založené na partě a zastavování času při němž rozhodnete postup dál.Grafika se mi velice líbí a přijde mi jako nejlépe graficky zpracovaná hra od Bioware, hudba je dobrá ale bohužel ta hudba co byla na predvádečce této hry tu není a v oné bitvě hraje úplně jiná hudba,další roli hrají vedlejší questy a zvláštní inventář, je zde malý rozdíl mezi nakoupenou věcí a nalezenou,což znamená že to co naleznete je často lepší než to co koupíte, hra je strašně dlouhá, čož mi příjde jako nevýhoda protože jako každá hra se od nějaký doby asi 15 hodin hraní naskytne menší nuda, protože za každými dveřmi číha delší bitva, lokace jsou zde rozlehlé, ne jako v Zaklínači tam mi přišlo ze pobíham pořád sem a tam ale zde se lokace pořád mění, snad jen lokace-SEN, je celkem velká a po hodince uz i nudná,Mass effect jsem nehrál(ale chystám si ho koupit), ale místo ME my prijde DA nejlepší hra od bioware,u který jsem neusínal jako od jiných od bioware(mě osobně se bioware nelíbí protože si myslím že dělají hry-USPÁVACÍ a většinou jsem neměl nervy je dohrát,třeba Zaklínače kde mi trvalo jedno přenesení zprávy sem,tam a zase tam 2 hodiny ale to už je jiná, Dragon age je perfektní rpg s excelntním příběhem
+Grafika
+Příběh
+Pořádné RPG
+Parta a taktizování
+Délka hry
--Délka hry
VERDIKT-9.0

MINI-Recenze-UNCHARTED 2

15. listopadu 2009 v 21:50 | ASSASSIN
Před dvěma lety vyšla hra jménem Uncharted a hned byla veleúspešna a byla označována za nejlepší adventuru.

DRAKE

Snad jediná nevýhoda byla, že se celá odehrávala v džungli a v městech nebo spíš troskách, pak přišel Batman a právem si ukradl titul nejlepší adventury ale ted přichází uncharted 2, která si titul bere zpět a přidává si dva nové tituly-nejlepší grafika a animace, (ano mám 3 nejvýkonější komp a mám tam crysis na plný, s největším rozlišením a antialiasingem a troufám si říct že U2 má aspon třikrát lepší grafiku). Hra je ve stylu Gears of war a bez krytí se zde neobejdete, budete se kryt v městě,džungli,himalájích,bažinách, na střeše či na vlaku, hra je rozdělena na 26 kapitol, a divné je, že jedna kapitola trvá klidně i víc než hodinu a jednu dám zase za 5 minut.

EHM...Tak jak?

Hra se hraje opravdu dokonale, nasbírat 250 headshotů není žádná fuška, příběh je zajímavý a krytí perfektně udělané........
VERDIKT

+Grafika
+Hratelnost
+Zvuk
+Příběh
+Krytí
+Zbraně
+Hádanky
--Pořád to není dokonalost......

HODNOCENÍ -- 9,7

MINI-Recenze-OPERATION FLASHPOINT:DRAGON RISING

15. listopadu 2009 v 21:49 | ASSASSIN |  MINI-RECENZE
Vyšla Operace flashpoint:Dragon rising a já si ji šel koupit na ps3, zapnu jí, prohlížím menu a dostávám šok, v ps3 verzi chybí editor, pak jsem zapnul singl a zíral jsem a zíral, opravdu mám 72 her a ještě nikdy jsem neviděl tak strašnou grafiku, tak jsem začal hrát a všim jsem si jak jsou všichni strašně blbý, např.zemřu a mě de oživit můj parták a zasekne se, to máte pak depku kdyz vyhrajete obrovskou bitvu a váš kamarád se zasekne.Je tu i strašně moc bugů, jednou mi třeba zmizeli partáci, nebo jednou uměli chodit skrz zed, s nepřáteli to taky není žádný zázrak,jednou jsem někoho zabil a von se předemnou do sekundy respawnoval,a pak ty checkpointy...
+Střilení
--Příšerná grafika
--Příšerná AL
--Moc bugů
--Nezábavné
VERDIKT-4,6