Ták, konečně

28. dubna 2010 v 22:39
Stránka je hotova ( není má ), nyní píšu na www.infogames.cz, to je místo Prokonzole.cz
 

HMM..

1. dubna 2010 v 18:23 | A-R
Stále se pracuje na Prokonzole.cz ještě tak dva měsíce, a jinak jsem si koupil F3GOTY a Just cause 2, a chystám pátou platinu z Uncharted 2.

Prokonzole.cz

21. března 2010 v 11:07 | A-R a spol.
Vítejte, tento blog bude končit, a nahradí ho originální web Prokonzole.cz, pracuje na něm 9 lidí včetně mě, bude obsahovat sekci novinky, recenze, preview, videa a další různé sekce, nebude to blog, ale webová stránka, bude to trvat ještě něco kolem dvou měsíců, bude to něco jako EG ale samozřejmě né s tou kvalitou, ale i o to se budem snažit, bude to velký, uvidíme jak to dopadne, hned jak Prokonzole.cz bude fungovat, dáme vám vědět.

A-R, tomattos, sanke95 a mnoho dalších.
 


Novinky 3

18. března 2010 v 11:07 | A-R
God of war 3 a Heavy rain dohrano, obe 10 z 10, vice v recenzi a chystam platiny z borderlands, bad company 2, god of war 3 a uncharted 2 .

Novinky 2

16. března 2010 v 10:56 | A-R
Heavy rain dohráno, můžete se těšit na recenzi, FFXIII v čtvrté kapitole a v God of war 3 v půlce, do dvou týdnu očekávám že již budu mít 1000 trofejí a tři platinovky.
A-R

Novinky

9. března 2010 v 19:25 | A-R
Zrovna jsem v pulce heavy rain a ve ctvrtce FFXIII, můžete se těšit narecenze, take chystám udelat platinovku v Borderlands, Uncharted 2 a Battlefield:BC2.

Ocekavani

5. března 2010 v 17:33 | A-R
Top 10 mych nejocekavanejsich her 010

1 - Just cause 2
1,5 - Crysis 2
2 - GOW3
3 - B:BC2, jiz zitra to budu mit v limitce :)
4 - DLC pro MW2
5 - singarulity
6 - fallout new vegas
7 - max payne 3
8 - medal of honor
8,5 - spec ops the line
9 - APB
9,2 - Arcania
9,5 - Homefront
9,8 - Red dead demention
10 - Cod 7

A co VY??

BEST GAMER OF THE WORLD

4. března 2010 v 19:19 | A-R

Hakoom je nejlepsi hrac na svete, ma pres 120 platin a pres 5000 trofeji.

Otazkou cislo 1 je, jakto ze ma na to cas, ja jsem vypocital ze by musel pravidelne hrat bez prestani dene 5 hodin od prvniho dne vydani playstationu.

Otazkou cislo 2 je, jak vzal na 200+ her jenom na PS3?.

Otazkou cislo 3 je, jestli uz to neni magor, kvuli platine hral hanu montanu?, nebo horse and me?!

Otazkou cislo 4 je, jestli to neni hacker a jestli nepodvadi?

A otazkou cislo 5 je, jestli nema 20 ruznych accountu a ty dal kamaradum, oni udelali par trofeji, a on se na ten account prihlasil a nasbiral 30 trofeji za sekundu na svuj account?

Podle me

1 - To je nemozne! Prece nemuze mit tolik casu.

2 - No, muze mit neco po rodicich treba.

3 - Jo je to magor, to 100pro neni normalni clovek.

4 - Mozna je to zamestnanec sony a nejak ty trofeje umi hacknout.

5 - Pro me nejpravdepodobnejsi moznost.

A co myslite VY?

A-R

3. března 2010 v 19:14 | A-R
Je na case abyste se dozvedeli neco o me, pardon, zase mi nefunguji hacky, carky, zavorky.

Jsem 14ti-letej kluk ktery miluje ps3, holky a tenis.

Ps3 se venuju 2 hodiny dene a dohral jsem skoro kazdou hru co ma na www.gamerankings.com vic nez 70 procent, za posledni dva roky neco pres 150 her.

Detaily


Muj PSN ID je rolandassassin

Mam jen neco pres 800 trofeji, sbirat trofeje jsem zacal teprv pred 2 mesici, proto jich mam tak malo, kdysi jsem nebyl online, takze jsem dohral 31 her bez zisku trofeji, takze kdybych byl online uz od zacatku a trofeje sbiral uz od zacatku tak jich mam 2000+, ale to je bohuzel jen kdybych...

Aktualni stav

816 trofeji
2 platiny - terminator a MW2
37 zlato
150+ stribro
600+ bronz

top 10 mych nej her za celej zivot

1 - MW2, ano tahle hra je pro me neco boziho, singl byl skvelej ale teprv multiplayer! To je pro me zazrak, to co dale pisu neberte prosim jako sebechvalu. Zapnout v 16 00 mw2 mult free for all a hrat ho do 22 00 a ani jednou nebyt horsi nez prvni ve free for all po celych 6 hodin byt prvni v free for all je pro mne nejlepsi herni pocit. 10.1 z 10
2 - Fallout 3, pro mne best of rpg, mam na nem nahrano hodne pres 100 hodin a mam kazdou zbran i oblek a vsechny questy hotove, pro me bomba. 10 z 10
3 - littlebigplanet, na prvni pohled hra pro deti ale skryva se v ni neuveritelny potencial, editor me stahl na tisice hodin do pokoje. 10 z 10
4 - uncharted 2
5 - batman AA, DMC 4, COD 4
6 - assassins creed 1, 2
7 - bad company, mirrors edge, army of two 1
8 - bioshock 2, borderlands,
9 - infamous, force unleashed, far cry 2
10 - Ratchet a clank Tools of destruction, quest for booty, crack in time

Myslim ze by tohle mohlo stacit

A-R

Vítejte zpět...

26. února 2010 v 9:07 | A-R
Prominte, vím že se vám to zdá divné, jednou končím pak začínám pak zase končím pak je nový blog a ted zas stary...Ale přísahám že už nic neprovedu :)

A-R

Kam dál